Javascript is Disabled in your browser please enable it
Smart&Creative

SMART SCHOOL CONCEPT

Plecând de la dragostea pentru copii, constatând că pentru copii isteţi sunt necesare metode şi programe inteligente şi continuând cu principiul că investiţia în educaţia copiilor reprezintă singura investiţie sigură în viitorul lor, am ajuns la creearea unei idei. Ideea noastră se numeste SMART SCHOOL CONCEPT !
SMART SCHOOL CONCEPT îşi propune să le dezvolte copiilor capacitaţile de exprimare, comunicare şi socializare prin intermediul unei limbi străine. Noi le oferim posibilitatea de a deveni pe termen lung copii inteligenţi care să descopere plăcerea de a învaţa. Cu noi poţi învaţa limba engleză, germană, franceză, spaniolă, însă suntem deschişi la orice alta alternativă sau sugestie. Astfel, dacă ai un copil isteţ care doreşte să înveţe o limbă străină prin metode interactive, personalizate şi adaptate vârstei, care să ducă în cel mai scurt timp la confirmarea cunoştiinţelor sale prin absolvirea examenelor CAMBRIGE, IELTS sau GOETHE, DSD, eşti binevenit în echipa SMART! Totodată, echipa noastră organizeaza o serie de ateliere de creaţie şi workshop-uri care să-i ajute pe copii să devină creativi, redescoperindu-se şi punându-şi în valoare calităţile intrinseci. Tot aici, vrem să introducem în mediul familial conceptul de Mother-Baby Bonding destinat copiilor cu varste cuprinse între 1 an şi 6 ani.

DE CE SMART SCHOOL CONCEPT ?

SMART School Concept este singura scoala privata pentru studierea limbilor straine din Craiova in care corpul profesoral este format din personal tanar profesionist cu experienta capatata in sistemul educational de stat dar si privat, fiind in majoritate profesori nativi cu studii aprofundate in studierea limbilor straine (engleza, germana, spaniola, franceza si italiana), care nu sunt numai profesori dar si formatori!

La SMART School Concept gasesti o atmosfera intima, prietenoasa in care copilul dvs se afla tot timpul in centrul atentiei noastre beneficiind totodata de un cadru educativ, axat pe metode creative, interactive si nu in ultimul rand recreative

Functionam intr-un sediu conceput, folosit si adaptat strict pentru activitatile scolii noastre fiind utilat cu mobilier, materiale si jucarii noi achizitionate de la cele mai renumite firme specializate in productia de materiale destinate copiilor, beneficiind de curte interioara generoasa. Cele 3 sali de clasa sunt amenajate ultramodern pe grupe de varsta si echipate cu videoproiector, televizor, whiteboard, DVD player, iar in curand si tabla interactiva MiMio

Incepand cu anul 2014 Smart School Concept a devenit “Bronze Member” in programul Addvantage al  British Council, fiind recunoscuta de catre Universitatea Cambridge din Marea Britanie ca: “Authorized Preparation and Pretesting Centre”. Astfel, manualele selectate pentru lucrul in cadrul grupei vizează conţinutul şi structura examenelor Cambridge iar maniera de lucru facilitează familiarizarea cursantilor cu cerinţele prestigioaselor examene Cambridge (YLE – Young Learners English - Starters, Movers, FlyersKET  – Key English TestPET – Preliminary English Test, FCEFirst Certificate in English, CAECambridge English Advanced)

Obiectul nostru de activitate este pe cat de diversificat, aici putand fi studiate toate limbile straine de circulatie international intr-un singur loc (engleza, germana, spaniola, italiana, franceza), pe atat de adaptat cerintelor cursantilor nostri. Alaturi de studierea limbilor straine intr-un cadru organizat si dupa cele mai noi metode pedagogice, SMART School Concept desfasoara o paleta larga de ateliere de creatie. Scopul terapeutic al atelierelor de creatie este de a produce o schimbare, o crestere, o echilibrare in dezvoltarea copilului, de a asigura libertate de exprimare si manifestare a dorintelor, trebuintelor, nevoilor, opiniilor, atitudinilor sale.

Toate materialele folosite in timpul cursurilor ( manuale, caiete de lucru, fise, etc ) intra in taxa de curs!


Cele mai des adresate intrebari referitoare la SMART School Concept

1. Cum ajung la Smart School Concept?

Este simplu, suntem in centru orasului, in spatele Primariei Craiova, in locatia fostului sediu Petrom. Adresa completa este Strada Sãvineşti, numarul 3, Craiova. Strada Sãvineşti se intersecteaza cu str Romul si str Unirii in spatele magazinului Foto Unirea.

2. Cati cursanti sunt intr-o grupa?

Noi va oferim avantajul unui numar restrans de cursanti intr-o clasa:

• pentru cursurile de engleza,germana,spaniola,franceza traditionala: numarul maxim de cursanti intr-o clasa este de 6.

• pentru cursul optional/auxiliar “Let’s Chat and Have Fun!” numarul de cursanti intr-o clasa este de 8.

• La cerere exista si posibilitatea de grupe restranse sau chiar de studiu individual

3. Exista limite de varsta pentru cursanti?

Nu. Noi suntem un nou concept de scoala pentru studierea limbilor straine din Craiova fondata pentru toate categoriile de varsta.

4. Ma pot pregati la Smart School pentru a sustine un examen recunoscut international?

• Da!

• Pentru limba engleza pregatirea se efectueaza pentru sustinerea examenelor internationale pentru copii, YLE Cambridge (YLE – Young Learners English – Starters, Movers, Flyers, KET – Key English Test for Schools, PET – Preliminary English Test for Schools, FCE – First Certificate in English for Schools).

• Pentru limba germana pregatirea duce la obtinerea Diplomei de limba germana (DSD), GOETHE sau TestDaF


Pentru orice alte intrebari/sugestii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati persoana de contact Bralostitianu Corina, tel. 0771.683.197 sau 0767.14.12.46,
email: smartschoolconcept@yahoo.com sau dcorina_mail@yahoo.com.Va vom raspunde in cel mai scurt timp.